DIGITALNA NOĆ MUZEJA 2021.

,

U specifičnim okolnostima funkcioniranja i održavanja ovogodišnje manifestacije “Noć muzeja”, a u želji da razvija svoj rad na zadovoljstvo svih sugrađana i posjetitelja, Zavičajni muzej Ogulin bavit će se svojom ulogom i percepcijom među lokalnom zajednicom.

Kao uvod u manifestaciju dana 19.01.2021. otvorena je anketa o percepciji Zavičajnog muzeja Ogulin u lokalnoj zajednici, čiji će rezultati biti prezentirani u radijskoj emisiji na Radio Ogulinu u petak 29.01.2021. u 11.00 te u 18.00 sati (snimka). U emisiji će biti riječi i o radu Muzeja, izazovima u prošloj godini i planovima za novu godinu.

Na Facebook stranici će u 18.00 sati započeti kratka virtualna šetnja Muzejom, u kojoj možete uživati iz udobnosti svoga doma.
U 19.00 sati, također putem Facebook stranice, biti će organiziran “Muz-kviz 2” o muzejskim i nemuzejskim temama vezanim uz Ogulin. Obzirom da je kviz prošle godine izazvao velik interes, nadamo se da će i ove godine, iako u virtualnom okruženju, okupiti velik broj sudionika.

Pratite nas i ove godine, no na malo drugačiji način .