OBAVIJEST O OBVEZNOM POSJEDOVANJU I PREDOČENJU EU DIGITALNE COVID POTVRDE ILI DRUGOG ODGOVARAJUĆEG DOKAZA O CIJEPLJENJU/PREBOLJENJU/TESTIRANJU

OBAVIJEST O OBVEZNOM POSJEDOVANJU I PREDOČENJU EU DIGITALNE COVID POTVRDE ILI DRUGOG ODGOVARAJUĆEG DOKAZA O CIJEPLJENJU/PREBOLJENJU/TESTIRANJU

 

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske (KLASA: 810-06/20-01/7, URBROJ: 511-01-300-21-452)* od 12. studenoga 2021. godine, obavještavamo vas da će od 16. studenog 2021. godine biti obvezno posjedovanje EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, preboljenju, odnosno testiranju za osobe starije od 16 godina, a koje dolaze u prostor Zavičajnog muzeja Ogulin.

Ulazak u Zavičajni muzej Ogulin dopušten je posjetiteljima, poslovnim suradnicima i zaposlenicima samo uz predočenje valjane i važeće EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokumenta, ovlaštenim zaposlenicima Zavičajnog muzeja Ogulin.

Osobe koje odbiju predočiti EU digitalne COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokument, ne mogu ulaziti i boraviti u prostorijama Muzeja.

Tijekom boravka u Zavičajnom muzeju Ogulin posjetitelji su dužni pridržavati se svih propisanih protuepidemijskih mjera, posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

*Odluka je dostupna na poveznici:

https://civilna-zastita.gov.hr/UserDocsImages/CIVILNA%20ZA%C5%A0TITA/PDF_ZA%20WEB/Odluka%20-%20obvezno%20testiranje.pdf?fbclid=IwAR0rUYoDy482yg0cyS62mtFHyhi-3VYyswQ_JOSkupGl1Qpo-ifXpjZONlo

Zahvaljujemo na razumijevanju i nadamo se da ćemo zajedničkim snagama, razumijevanjem i  poštivanjem odluka koje su na snazi postići odgovarajuće uvjete za suradnju i pristup muzejskim sadržajima.