U suorganizaciji Ogranka Matice hrvatske u Ogulinu i Zavičajnog muzeja Ogulin, sinoć 7. ožujka 2024. godine održan je solo koncert Domagoja Vukovića.

U prepunoj dvorani izložbenog prostora Muzeja publika je uživala u jednosatnom programu u kojem je Domagoj izveo nekoliko klasičnih skladbi, a potom je počastio oduševljenu publiku svojim autorskim skladbama.

Domagoj Vuković je nagrađivani akademski glazbenik, koji je svoje visokoškolsko obrazovanje stekao na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku. Među brojnim osvojenim nagradama ističu se 4. mjesto (s time da 1. i 3. mjesto nije dodijeljeno) na Moskovskom međunarodnom natjecanju mladih kompozitora sa skladbom „Kultur“ te 1. nagrada na Međunarodnom natjecanju studenata kompozicije u Kosovu sa skladbom „Shadow suite“.

Domagoj trenutno radi kao učitelj gitare i voditelj tamburaškog orkestra u Glazbenoj školi pri Osnovnoj školi Ivane Brlić-Mažuranić u Ogulinu. Održava koncerte klasične, etno te filmske glazbe.

Valja i spomenuti suradnju s ogulinskom ilustratoricom Anom Salopek, s kojom kreira i izvodi audiovizualne performanse na temu starohrvatske mitologije.

Veselimo se novim suradnjama i ovakvim koncertnim događanjima!